mei, 2020

15mei20:0021:00Online wijnproeverij: Asperges en wijnLentegevoel!

Details

Nic & ik gaat verder met online wijnproeverijen en deze keer staan asperges centraal. U proeft 4 wijnen voor € 30,- p/persoon. Hiervoor wordt een wijnproeverij box voor u klaargezet bij Nic & ik die u op dezelfde dag kunt komen ophalen. Aanmelden via reserveer@nicenik.nl, whatsapp of DM.

Asperges en wijn
Het witte goud worden ze ook wel genoemd. Aperges, een delicatesse die bij ons allemaal een gevoel van lente oproept. In Frankrijk en Duitsland worden ze zelfs zo lyrisch, dat ze spreken van Pointes d’amour of Liebesspitzen! Bij zo’n tot de verbeelding sprekend gerecht hoort natuurlijk een goed glas bijpassende wijn. En daar draait het allemaal om bij deze wijnproeverij. We gaan samen met u uw zintuigen prikkelen! Tijdens deze wijnproeverij proeft u 4 heerlijke wijnen, elk met een eigen verhaal. Doet u dit keer gezellig vanuit huis met ons mee?
 
Aanmelden: reserveer@nicenik.nl, whatsapp, DM met naam, mailadres en telefoonnummer en het aantal personen. U krijgt dan een betaalverzoek waarna we u de link naar de online wijnproeverij toesturen. De wijnpakketten zijn dezelfde dag op te halen bij Nic & ik.
 
Informatie:
• Locatie: live vanuit huis te volgen
• Datum: vrijdag 15 mei
• Tijd: 20:00-21:00 uur
• Kosten: € 30,- p/p (proeverijbox met 4 wijnflesjes, wijnbeschrijving en borrelhappen geschikt voor 1 persoon)
• Geen maximum aantal deelnemers, iedereen kan meedoen, wijnnerds en wijnewbies, mits 18 jaar of ouder

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 21:00

Locatie

Nic & ik

Sprongstraat 16, Zutphen

Nic & ikSprongstraat 16, Zutphen

X