Vacature Bediening

Wijnbar Nic & ik Wine and Food te Zutphen is op zoek naar een Medewerker Bediening (m/v)

 

Ben je een geboren gastvrouw/gastheer? Wil je van wijn je vak maken? Wacht dan niet langer en solliciteer nu bij Wijnbar Nic & ik! We zoeken per direct voor ons gezellige, jonge team een medewerker bediening (m/v)

Wie zijn wij?

Wijnbar Nic & ik opende op 18 mei 2018 haar deuren in het centrum van de prachtige Hanzestad Zutphen. Het Rijksmonument uit 1641 waarin Nic & ik gevestigd is, ligt middenin het stadshart, op het drukste kruispunt van deze Middeleeuwse stad, die steeds meer ontdekt wordt door zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. In onze trendy wijnbar met internationale uitstraling, bieden wij onze gasten geweldige wijnen en bijpassende gerechten. We willen onze gasten laten genieten en ze verrassen met nieuwe en andere wijnen, bijzondere gerechten en gastronomische evenementen. We vinden het een uitdaging om juist in deze bijzondere tijd onszelf steeds opnieuw uit te vinden. Zo hebben we de afgelopen periode onze wijnbar omgebouwd tot fysieke wineboutique, online wineboutique en hebben we online wijnevents opgezet. We verheugen ons er op om unieke wijnspijs evenementen neer te zetten in onze prachtige gewelvenkelder uit de 14de eeuw.  Maar als dat door wat voor reden dan ook niet kan, dan doen we dat op het terras of online. Want: als onze gasten genieten, dan genieten wij ook! Kom jij mee bedenken en ontwikkelen wat er allemaal nog meer kan op het gebied van Wine & Entertainment?

Wat zoeken we in jou?

Je bent leergierig en enthousiast over wijn en je zou graag een wijnopleiding volgen of bent deze net gestart. Je bent servicegericht, vriendelijk en gastvrij en hebt een open en toegankelijke uitstraling. Als medewerker bediening help je met het ontvangen en placeren van gasten. Je hebt een alles-aanpakken mentaliteit en helpt graag mee in de keuken bij de mise en place. Kleine gerechtjes maken in de keuken vind je ook leuk. Je bent flexibel en allround inzetbaar. Je bent daarnaast voorkomend en gastvrij, met oog voor details. Mooi als je al een horecaopleiding bent gestart of deze hebt afgerond, werkervaring in de horeca sector is een pré. Je hebt daarnaast een goede kennis van de Nederlandse taal.

Competenties die bij de functie horen:

  • Gastgerichtheid
  • Flexibiliteit
  • Inzet tonen
  • Oog voor detail
  • Betrokkenheid

Wat bieden wij?

Een leerzame startersfunctie bij een trendy wijnbar met de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen in de wereld van wijn. We stimuleren dat je opleidingen volgt op het gebied van wijn en wijnspijs. Het salaris wordt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, ingeschaald conform de Horeca CAO.

Wij zien graag je reactie, eventueel met CV en korte motivatie per mail gericht aan dhr. Nicolai Huls, via info@nicenik.nl Je kunt ook even bellen of binnenlopen!

Nic & ik B.V.
Jacob Damsingel 22
7201 AP Zutphen
info@nicenik.nl

Meer weten over Nic & ik? Kijk dan eens op onze website www.nicenik.nl of neem een kijkje op onze sociale media: Facebook of Instagram.