Vacature Zelfstandig Kok

Wijnbar Nic & ik Wine and Food te Zutphen is per 1 oktober op zoek naar een Zelfstandig Kok (m/v)

Is koken jouw passie? Vind je het leuk om steeds nieuwe gerechtjes te bedenken die goed bij wijn passen en daarmee je gasten te verrassen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Bij wijnbar Nic & ik Wine and Food in Zutphen zoeken we per 1 oktober een Zelfstandig kok (m/v) voor 32 tot 40 uur.
(Parttime is bespreekbaar)

Wie zijn wij?

Wijnbar Nic & ik opende op 18 mei 2018 haar deuren in het centrum van de prachtige Hanzestad Zutphen. Het Rijksmonument uit 1641 waarin Nic & ik gevestigd is, ligt middenin het stadshart, op het drukste kruispunt van deze Middeleeuwse stad, die steeds meer ontdekt wordt door zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. In onze trendy wijnbar met internationale uitstraling, bieden wij onze gasten geweldige wijnen en bijpassende gerechten. We willen onze gasten laten genieten en ze verrassen met nieuwe en andere wijnen, bijzondere gerechten en gastronomische evenementen. We vinden het een uitdaging om juist in deze bijzondere tijd onszelf steeds opnieuw uit te vinden. Zo hebben we het afgelopen jaar onze wijnbar omgebouwd tot fysieke wineboutique, online wineboutique en hebben we online wijnevents opgezet. Inmiddels draaien we weer volop als wijnbar en zijn we bezig uit te breiden.  We verheugen ons er op om straks unieke wijnspijs evenementen neer te zetten in onze prachtige gewelvenkelder uit de 14de eeuw.  Maar als dat om wat voor reden dan ook niet kan, dan doen we dat op het terras of online. Want: als onze gasten genieten, dan genieten wij ook! Kom jij mee bedenken en ontwikkelen wat er allemaal nog meer mogelijk is op het gebied van Wine & Entertainment?

Wat zoeken we in jou?

Food is jouw passie! Je vindt het heerlijk om te koken en je bent nieuwsgierig naar de wereld van wijn en het bedenken en maken van mooie wijnspijs combinaties. Je wilt je hierin graag verder ontwikkelen en brengt je creativiteit in bij de ontwikkeling van de bij de wijn passende gerechtjes voor onze maandelijkse wijnproeverijen. Je geeft input op onze bestaande bites kaart en helpt deze verder uit te breiden en te ontwikkelen. Je stuurt het keukenteam aan en bent verantwoordelijk voor de inkoop.

Competenties die bij de functie horen, zijn o.a.:

  • Gastgerichtheid
  • Creativiteit
  • Oog voor detail
  • Stressbestendigheid

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie bij een trendy wijnbar met de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen in het vakgebied. We willen graag je input horen op het gebied van de menukaart en wijnspijs evenementen. Het salaris wordt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, ingeschaald conform de Horeca CAO.

Wij zien graag je reactie vergezeld van een CV en motivatie per mail gericht aan dhr. Nicolai Huls, via info@nicenik.nl

Nic & ik B.V.
Jacob Damsingel 22
7201 AP Zutphen
info@nicenik.nl

Meer weten over Nic & ik? Kijk dan eens op onze website www.nicenik.nl of neem een kijkje op onze sociale media: Facebook of Instagram.X