Home
Menu
Openingstijden
Events
Contact
Winkel
Vacatures
Vacature aankomend sommelier
Vacature Keukenhulp/Beginnend Kok
Home
Menu
Openingstijden
Events
Contact
Winkel
Vacatures
Vacature aankomend sommelier
Vacature Keukenhulp/Beginnend Kok
Wine and Food
BITES
AMBACHTELIJKE KROKETJES
Diverse smaken, ook vegetarisch
VEGA
BITTERBALLEN
VAN DOBBEN
EDAMAME
Sojabonen met sojasaus en zeezout
VEGA
FRITES
Verse huisgemaakte frites
VEGA
OLIJVEN
Verse groene en zwarte olijven
VEGA
YAKITORI SPIESJES
KIPSPIESJES, JAPANSE DELICATESSE
SALADS
CAESAR SALAD
Salade met kip, ansjovis, Parmezaanse kaas en dressing
SALADE NICOISE
Frisse groene salade met tonijn
GEVULDE PORTOBELLO
Portobello met blauwschimmelkaas en peer
VEGA
SALADE CHÈVRE CHAUD
Salade met geitenkaas en honingdressing
VEGA
FISH
OESTERS
Zes oesters met citroen en vinaigrette
BRIOCHE GEROOKTE PALING
Gerookte paling op zachte toast van brioche
GARNALEN PIRI PIRI
Pittige garnalen met knoflook en chilipepers
BLINI’S MET KAVIAAR
Boekweit pannenkoekjes met kaviaar van de Steurhoeve
DRONKEN COQUILLES
Ceviche van coquilles, limoen en wodka
CEVICHE VAN ZEEBAARS
Zeebaars gegaard in limoen, chili en koriander
BREADS
BROOD EN OLIJFOLIE
Heerlijk desembrood met Pensato olijfolie, zeezout en gezouten boter
VEGA
FLAMMKUCHEN KAAS
Tarte flambée uit de Elzas
VEGA
FLAMMKUCHEN KAAS SERRANOHAM
Tarte flambée uit de Elzas
DESSERTS
KAASPLANK DESSERT
Proeverij van kazen
VEGA
OLIJFOLIE CAKE
Frisse, smeuïge cake met olijfolie en citroen
MISO CRÈME BRÛLÉE
Gebrande room, gekarameliseerde suiker en miso
CHOCOLATE DREAM
Chocolade taartje
PLATTER
CHARCUTERIE
Proeverij van verschillende soorten ham en worst
KAASPLANK
Proeverij van diverse kazen
VEGA
NIC & IK SPECIAL
Proeverij van diverse kazen en charcuterie
SARDINES MILLÉSIMÉES
BROOD, ROOMBOTER, ZOUT EN SARDINES IN OLIJFOLIE GERIJPT
VEGETARISCHE PLANK
Proeverij van gegrilde groenten
VEGA
ASIAN
BEEF BULGOGI
Biefstukpuntjes gemarineerd in sojasaus en chili
BROCCOLI TEMPURA
Gepaneerde en gefrituurde broccoli met miso mayonaise
VEGA
DIM SUM
Gestoomde gerechtjes met varkensvlees en garnalen
GYOZA
Japanse dumplings met varkensvlees (ook vega mogelijk)
KOROKKE CURRY
Spicy aardappelkroketjes met mais en prei
VEGA
POKÉBOWL
Sushirijst met zalm en avocado (ook vega mogelijk)
MEAT
BEEF BULGOGI
Biefstukpuntjes gemarineerd in sojasaus en chili
LAMSRACK
Gegrild lamsvlees met verse kruiden
STEAK
Gebakken biefstuk van chef Mees
STEAK TARTARE
Klassieke Franse steak tartare
PASTA
TORTELLONI
Gevuld met paddenstoelen en romige truffelsaus
VEGA
SPAGHETTI AGLIO E OLIO
Paste met olijfolie, knoflook en chilipeper
VEGA
RISOTTO PANCETTA
Met Italiaans buikspek en Parmezaanse kaas
HIGH WINE
Reserveren verplicht
HIGH WINE
42,50
Proeverij van drie wijnen en bijpassende gerechtjes (prijs per persoon)
X