Vacature Keukenhulp/Beginnend Kok

Wijnbar Nic & ik Wine and Food te Zutphen is per direct op zoek naar een keukenhulp/aankomend kok (m/v)

Is koken jouw passie? Denk je erover om kok te worden en wil je de opleiding tot kok gaan volgen? Zoek je een parttime baan in een leuk jong keukenteam? Dan willen we jou graag ontmoeten! Bij wijnbar Nic & ik Wine and Food in Zutphen zoeken we per direct een keukenhulp/aankomend kok die ons team gaat versterken (m/v) voor 24 uur per week.

Wie zijn wij?

Wijnbar Nic & ik opende op 18 mei 2018 haar deuren in het centrum van de prachtige Hanzestad Zutphen. Het Rijksmonument uit 1641 waarin Nic & ik gevestigd is, ligt middenin het stadshart, op het drukste kruispunt van deze Middeleeuwse stad. Een stad die steeds meer ontdekt wordt door zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. In onze trendy wijnbar met internationale uitstraling, bieden wij onze gasten geweldige wijnen en bijpassende gerechten. We willen onze gasten laten genieten en ze verrassen met nieuwe en andere wijnen, bijzondere gerechten en culinaire evenementen. Kom jij ons leuke, jonge team versterken?

Wat zoeken we in jou?

Food is jouw passie! Je vindt het heerlijk om te koken en je wilt je ontwikkelen in de keuken en wellicht straks een opleiding tot kok gaan volgen. Je vind het leuk om in een jong team te werken. Je houdt van aanpakken en vind het leuk om snelheid te maken als het druk is. Je ondersteunt collega’s bij voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden in de keuken. Je helpt met klaarzetten van (hulp)middelen en het voorbereiden van gerechten. Je vult voorraden aan vanuit de opslag en helpt met het schoonmaken van de werkomgeving.

Competenties die bij de functie horen, zijn o.a.:

  • Betrokkenheid
  • Doorzettingsvermogen
  • Inzet tonen
  • Samenwerken

 

Wat bieden wij?

Een leuke functie bij een trendy wijnbar met de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen in de keuken. Het salaris wordt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, ingeschaald conform de Horeca CAO.

Wij zien graag je reactie via mail gericht aan dhr. Nicolai Huls, via info@nicenik.nl of loop even binnen en vraag naar onze bedrijfsleider Jasmijn.

Nic & ik B.V.
Sprongstraat 16
7201 KS Zutphen
info@nicenik.nl

Meer weten over Nic & ik? Kijk dan eens rond op onze website of neem een kijkje op onze sociale media: Facebook of Instagram.