Vacature aankomend sommelier

Wijnbar Nic & ik Wine and Food te Zutphen is op zoek naar een aankomend sommelier (jr.) m/v!

Ben je een geboren gastvrouw/gastheer? Wil je van wijn je vak maken? Wacht dan niet langer en solliciteer nu bij Wijnbar Nic & ik! Er is per direct ruimte in ons gezellige, jonge team voor een aankomend sommelier (m/v).

Wie zijn wij?

Wijnbar Nic & ik opende op 18 mei 2018 haar deuren in het centrum van de prachtige Hanzestad Zutphen. Het Rijksmonument uit 1641 waarin Nic & ik gevestigd is, ligt middenin het stadshart, op het drukste kruispunt van deze Middeleeuwse stad, die steeds meer ontdekt wordt door zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. In onze trendy wijnbar met internationale uitstraling, bieden wij onze gasten geweldige wijnen en bijpassende gerechten. We willen onze gasten laten genieten en ze verrassen met nieuwe en andere wijnen, bijzondere gerechten en gastronomische evenementen. Inmiddels hebben we onze keuken uitgebreid en zetten we unieke wijnspijs evenementen neer in onze bar met prachtige gewelvenkelder uit de 14de eeuw.  Als onze gasten genieten, dan genieten wij ook! Kom jij mee bedenken en ontwikkelen wat er allemaal nog meer mogelijk is op het gebied van Wine & Entertainment?

Wat zoeken we in jou?

Horeca is jouw passie! Je vindt het heerlijk om met gasten bezig te zijn. Wijn heeft je interesse en je wilt er meer over weten. Bij Nic & ik krijg je de kans om thuis te raken in de wereld van wijn en opleidingen te volgen en naar belangrijke symposia te gaan. We verwachten van jou dat jij thuis bent in de horeca en de basis vaardigheden in huis hebt. Je bent servicegericht, vriendelijk en gastvrij en hebt een open en toegankelijke uitstraling. Je hebt een handen uit de mouwen mentaliteit. Je hebt oog voor details en let er op dat alle onderdelen van de klantbeleving kloppen. Je hebt daarnaast een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Competenties die bij de functie horen:

  • Gastgerichtheid
  • Flexibiliteit
  • Inzet tonen
  • Oog voor detail
  • Betrokkenheid

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie bij een trendy wijnbar met de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen in het vakgebied. We stimuleren dat onze medewerkers opleidingen volgen en hun vakkennis kunnen bijhouden door het bijwonen van symposia en wijnbeurzen. We willen graag je input horen op het gebied van de wijnkaart, menukaart en wijnspijs evenementen. Het salaris wordt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, ingeschaald conform de Horeca CAO.

Wij zien graag je reactie vergezeld van een CV en motivatie per mail gericht aan dhr. Nicolai Huls, via info@nicenik.nl

Nic & ik B.V.
Sprongstraat 16
7201 KS Zutphen
info@nicenik.nl

Meer weten over Nic & ik? Kijk dan eens op onze website www.nicenik.nl of neem een kijkje op onze sociale media: Facebook of Instagram.