Wine and Food

BITES

  • BITTERBALLEN
    VAN DOBBEN
  • EDAMAME
    Sojabonen met sojasaus en zeezout
  • FRITES
    Verse huisgemaakte frites
  • KROKETJES
    Ambachtelijke kroketjes (diverse smaken)
  • OLIJVEN
    Verse groene en zwarte olijven
  • YAKITORI SPIESJES
    KIPSPIESJES, JAPANSE DELICATESSE

SALADS

  • CAESAR SALAD
    Salade met kip, ansjovis, Parmezaanse kaas en dressing
  • SALADE NICOISE
    Frisse groene salade met tonijn
  • GEVULDE PORTOBELLO
    Portobello met blauwschimmelkaas en peer
  • SALADE CHÈVRE CHAUD
    Salade met geitenkaas en honingdressing

FISH

  • OESTERS
    Zes oesters op ijs met citroen en vinaigrette
  • BRIOCHE GEROOKTE PALING
    Gerookte paling op zachte toast van brioche
  • GARNALEN PIRI PIRI
    Gegrilde garnalen met knoflook en chilipepers
  • BLINI’S MET KAVIAAR
    Boekweit pannenkoekjes met kaviaar van de Steurhoeve

BREADS

  • BROOD EN OLIJFOLIE
    Heerlijk desembrood met Pensato olijfolie, zeezout en gezouten boter
  • FLAMMKUCHEN KAAS
    Tarte flambée uit de Elzas
  • FLAMMKUCHEN KAAS SERRANOHAM
    Tarte flambée uit de Elzas
  • FROZZA PIZZA DELUXE
    Ambachtelijke pizza in de smaken spicy worst of truffel

SWEETS

  • TARTE TATIN
    Omgekeerde perentaartje van de chef
  • CRÈME BRÛLÉE
    Gebrande room met gekarameliseerde suiker
  • CHOCOLATE DREAMS
    Chocolade taartje

PLATTER

  • CHARCUTERIE
    Proeverij van verschillende soorten ham en worst
  • KAASPLANK
    Proeverij van diverse kazen
  • NIC & IK SPECIAL
    Proeverij van diverse kazen en charcuterie
  • SARDINES MILLÉSIMÉES
    BROOD, ROOMBOTER, ZOUT EN SARDINES IN OLIJFOLIE GERIJPT
  • TERRINE DE MAISON TELME
    Ambachtelijke Franse paté in diverse smaken, met desembrood en gezouten boter

ASIAN

  • DIM SUM
    MIX VAN GESTOOMDE GERECHTJES UIT DE CHINESE KEUKEN
  • GYOZA
    Japanse dumplings met varkensvlees (ook vega mogelijk)
  • KOROKKE CURRY
    Spicy aardappelkroketjes met mais en prei
  • TATAKI SASHIMI
    Geroosterde sashimi en spciy wasabi crackers

MEAT

  • LAMSRACK
    Gegrild lamsvlees met verse kruiden
  • STEAK À POIVRE
    Gebakken biefstuk met romige pepersaus
  • STEAK TARTARE
    Op klassieke wijze bereid

PASTA

  • TORTELLONI
    TorteLloni met romige truffelsaus
  • SPAGHETTI SALIE
    Pasta met salie en citroenboter
  • RISOTTO PANCETTA
    Met Italiaans buikspek en Parmezaanse kaas
  • TORTELLONI PADDENSTOELEN
    Met romige truffelsaus