Home
Menu
Openingstijden
Events
Contact
Winkel
Vacatures
Vacature Sommelier
Vacature Bediening
Vacature Zelfstandig Kok
Home
Menu
Openingstijden
Events
Contact
Winkel
Vacatures
Vacature Sommelier
Vacature Bediening
Vacature Zelfstandig Kok
Wine and Food
BITES
BITTERBALLEN
VAN DOBBEN
EDAMAME
Sojabonen met sojasaus en zeezout
FRITES
Verse huisgemaakte frites
KROKETJES
Ambachtelijke kroketjes (diverse smaken)
OLIJVEN
Verse groene en zwarte olijven
YAKITORI SPIESJES
KIPSPIESJES, JAPANSE DELICATESSE
SALADS
CAESAR SALAD
Salade met kip, ansjovis, Parmezaanse kaas en dressing
SALADE NICOISE
Frisse groene salade met tonijn
GEVULDE PORTOBELLO
Portobello met blauwschimmelkaas en peer
SALADE CHÈVRE CHAUD
Salade met geitenkaas en honingdressing
FISH
OESTERS
Zes oesters op ijs met citroen en vinaigrette
BRIOCHE GEROOKTE PALING
Gerookte paling op zachte toast van brioche
GARNALEN PIRI PIRI
Gegrilde garnalen met knoflook en chilipepers
BLINI’S MET KAVIAAR
Boekweit pannenkoekjes met kaviaar van de Steurhoeve
BREADS
BROOD EN OLIJFOLIE
Heerlijk desembrood met Pensato olijfolie, zeezout en gezouten boter
FLAMMKUCHEN KAAS
Tarte flambée uit de Elzas
FLAMMKUCHEN KAAS SERRANOHAM
Tarte flambée uit de Elzas
FROZZA PIZZA DELUXE
Ambachtelijke pizza in de smaken spicy worst of truffel
SWEETS
TARTE TATIN
Omgekeerde perentaartje van de chef
CRÈME BRÛLÉE
Gebrande room met gekarameliseerde suiker
CHOCOLATE DREAMS
Chocolade taartje
PLATTER
CHARCUTERIE
Proeverij van verschillende soorten ham en worst
KAASPLANK
Proeverij van diverse kazen
NIC & IK SPECIAL
Proeverij van diverse kazen en charcuterie
SARDINES MILLÉSIMÉES
BROOD, ROOMBOTER, ZOUT EN SARDINES IN OLIJFOLIE GERIJPT
TERRINE DE MAISON TELME
Ambachtelijke Franse paté in diverse smaken, met desembrood en gezouten boter
ASIAN
DIM SUM
MIX VAN GESTOOMDE GERECHTJES UIT DE CHINESE KEUKEN
GYOZA
Japanse dumplings met varkensvlees (ook vega mogelijk)
KOROKKE CURRY
Spicy aardappelkroketjes met mais en prei
TATAKI SASHIMI
Geroosterde sashimi en spciy wasabi crackers
MEAT
LAMSRACK
Gegrild lamsvlees met verse kruiden
STEAK À POIVRE
Gebakken biefstuk met romige pepersaus
STEAK TARTARE
Op klassieke wijze bereid
PASTA
TORTELLONI
TorteLloni met romige truffelsaus
SPAGHETTI SALIE
Pasta met salie en citroenboter
RISOTTO PANCETTA
Met Italiaans buikspek en Parmezaanse kaas
TORTELLONI PADDENSTOELEN
Met romige truffelsaus
X