New Year's Eve Party

31dec20:00New Year's Eve PartyKnallend het nieuwjaar in...!

Event Details

New Year’s Eve Party

Yessss het is weer tijd voor een echt Oud en Nieuw Feest! Heb jij daar ook zo’n zin in? Kom dan naar de New Year’s Eve Party bij Nic & ik! We ontvangen je met een welkomstdrankje en je wordt de hele avond verwend met lekkere hapjes. We toveren de hele bar om tot exclusieve feest locatie. Er is een live DJ en om twaalf uur proosten we graag met jullie op het nieuwe jaar. De bubbels en oliebollen krijg je van ons! Dus: breng je vrienden mee en laat je de hele avond heerlijk verzorgen door ons team, dan maken we er samen een knallend oud en nieuw feest van!

Tickets bestellen?
Geef met de bestel link hieronder op met hoeveel personen je komt. Een ticket kost € 38,50 per persoon. Bij de prijs inbegrepen zijn het welkomstdrankje, de live DJ, de schalen met hapjes waarmee ons team rondloopt en natuurlijk het glas bubbels en de oliebollen om twaalf uur. Bij de bestelling kun je in het opmerkingenveld eventuele allergieën of andere opmerkingen doorgeven. Na betaling ontvang je van ons per mail een bevestiging.

In het kort:

• Locatie: Sprongstraat 16, Zutphen
• Datum: zondag 31 december
• Tijd: vanaf 20:00 uur
• Kosten: € 38,50,- per persoon*
*Onze bar is op deze avond vanaf 20:00 uur alleen toegankelijk voor mensen die via onze webwinkel vooraf een ticket hebben gekocht en een bevestiging hiervan hebben ontvangen van Nic & ik via de mail. Aan de deur worden geen tickets verkocht.

more

Time

(Sunday) 20:00(GMT+01:00)

Location

Wijnbar Nic & ik

Sprongstraat

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.