Online WijnQuiz

05mar19:3020:30Online WijnQuizQuizzen maar!

Event Details

WIJNQUIZ! Ben jij een wijnnoob of een wijnnerd? Test nu je kennis met de hilarische Online WijnQuiz van Nic & ik. We gaan er een super leuke vrijdagavond van maken, mét mooie prijzen! Leuk voor iedereen, van wijnwizard tot beginnende wijndrinker! Bij elke 10de deelnemer wordt de te winnen hoofdprijs groter. Dus hoe meer mensen meedoen, hoe mooier de prijs! Je kunt je kaartjes bestellen via onze webwinkel. Inschrijven gaat per twee personen. Je speelt dus als duo tegen andere wijnfans. In de prijs voor deelname is een wijnquizpakket inbegrepen; een mooie borrelplank en een lekkere fles wijn erbij, keuze uit wit of rood.
We hebben er zin in! Jullie ook? Schrijf je dan gauw in via de webwinkel!
Hoe werkt het?
Geef bij de bestelling op hoeveel wijnquizpakketten je besteld. Het wijnquizpakket is geschikt voor twee personen en kost € 30,-; een mooie borrelplank met kaas en charcuterie en een fles rood of wit naar keuze. In het opmerkingenveld bij de bestelling kunt u eventuele allergieën doorgeven of andere bijzonderheden. Na betaling ontvangt u van ons per mail verdere informatie over deelname en de link naar de online wijnquiz.
De wijnquizpakketten kunnen dezelfde dag als de wijnquiz afgehaald worden bij Nic & ik tussen 15:00-17:00 uur. Of tegen een kleine vergoeding worden bezorgd in Zutphen en Warnsveld.
Informatie in het kort:
• Locatie: Online via Zoomlink (wordt toegestuurd na aanmelding en betaling)
• Datum: vrijdag 5 maart
• Tijd: 19:30-20:30 uur
• Kosten: € 30,00 per twee personen
• Inschrijven per duo. Geen maximaal aantal deelnemers (we gaan er vanuit dat u zich thuis goed aan de regels van het RIVM houdt)
Kosten:
€30,00 per twee personen. Vul dus het aantal 1 in als u met twee personen meedoet. U krijgt dan het wijnquizborrelpakket voor twee personen. Geef a.u.b. in het opmerkingenveld bij de bestelling door of u een fles wit of een fles rood in het wijnquizpakket wilt.

more

Time

(Friday) 19:30 - 20:30(GMT+01:00)

Location

Live via Zoom

Geen reactie's

Geef een reactie